Airco Ede kopen, installatie en onderhoud

Geïnteresseerd in een airco? Bij Bartels Installatietechniek kunt u terecht voor het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud in en rondom Ede.

Met een airco geniet u constant van een comfortabel klimaat in huis. Een airco koelt, verwarmt én verbetert de luchtkwaliteit in uw woning. Samen met u kijken we naar de beste airco-oplossing voor uw situatie. Zorgeloos genieten van een optimaal klimaat in huis.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Vakwerk van gecertificeerde installateurs
  • Ruime ervaring met airco installatie en airco onderhoud
  • Een totaalpakket: ook ervaren in warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en CV
  • Groot aanbod airco’s, single split en multi split
  • Airco-onderhoudsabonnement: altijd verzekerd van een optimale werking
  • Installatiegarantie en onderdeelgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van de ruimte(s) waar u airconditioning wilt en de grootte hiervan, geven wij een prijsindicatie. Indien gewenst komen we bij u langs in of rondom Ede. Voor 3 of meer airco’s komen wij sowieso aan huis voor advies.

Waarom een airco?

Aangename koeling voor optimaal wooncomfort

Een airco zorgt voor heerlijke verkoeling op warme dagen

Ook energiezuinige verwarming

Een airco is zuinig want kan een ruimte snel verwarmen

Gezonde lucht

Een airco zorgt voor schone, gezonde lucht door filtering

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Dit kan aan airco allemaal

Bekend is dat een airco koelt. Dat gebeurt door energie (warmte) aan de lucht te onttrekken en deze naar buiten af te voeren. Maar een airco kan veel meer. Een airco houdt ook de luchtvochtigheid op peil en filtert. Zo wordt schone lucht gecreëerd. En dan is er nóg een belangrijke eigenschap van een airco…

Verwarmen met een airco

Een airco systeem kan ook voor (bij)verwarming zorgen. En dat is vaak duurzamer en voordeliger dan verwarmen via uw CV-ketel. Ook de snelheid is ideaal. Zo is een ruimte eerder op de gewenste temperatuur.

Er zijn vele merken airco’s. Wij werken het meest met Daikin, Panasonic en Mitsubishi. Zoekt u een budgetoplossing? Dan is een airco van Haier geschikt.

Zo kiest u de beste airco

Er bestaan meerdere airco-systemen. Zo kan in zowat elke ruimte een airco geplaatst worden. De meest gangbare zijn single split en multi split airco’s.

Single split airco

Denkt u aan airconditioning in één specifieke ruimte? Dan is daar een single split airco voor nodig. In die ruimte wordt een binnen unit geplaatst. Dat kan een plafond-, wand- of vloermodel zijn. Die koppelen we aan een buiten unit. Ideaal voor gebruik op een zolder, in een slaapkamer, caravan, winkel of kantoorruimte. En u kunt een single split airco ook inzetten voor (bij)verwarming. Ze werken energiezuinig en fluisterstil.

Multi split airco

Wanneer u airconditioning wilt in meerdere ruimtes, is een multi split airco geschikt. Wij installeren een binnen unit in elke ruimte. Die koppelen we allemaal aan de buiten unit. Iedere binnen unit kan apart ingesteld worden. Deze airco kunt u ook gebruiken voor (bij)verwarming. Een airco werkt zeer snel en heeft een ruimte daardoor sneller op temperatuur dan een CV-ketel. Dat is zuiniger.

Wat kost het en wat levert het op?

Er bestaan verschillende soorten airco systemen. En verschillende merken. Welke airco bij u past en aan uw wensen voldoet, bepaalt de uiteindelijke prijs. Een nieuwe airco laat u al plaatsen vanaf € 1400,-. Deze kosten zijn standaard inclusief installatie.

Hoeveel uren een airco draait, bepaalt hoe lang deze meegaat. Laat u uw airco altijd goed onderhouden – iedere twee jaar – dan is de gemiddelde levensduur 15 jaar.

Wij nemen voor, tijdens en na de installatie van uw airco alle zorgen bij u weg. Want bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Ook bieden wij, als de airco goed is onderhouden, wel 5 jaar garantie op de onderdelen van uw airco.

Onze projecten

Airco installatie inbegrepen

Koopt u een airco bij Bartels Installatietechniek? Dan is de installatie standaard inbegrepen. Het installeren van een airco is namelijk een complexe klus. Onze deskundige en gecertificeerde monteurs laten uw airco optimaal functioneren.

Installateurs met certificaat

Bij Bartels Installatietechniek werken alleen goed opgeleide monteurs. Met ervaring. Voor airco installatie moeten onze monteurs ook over de juiste certificaten beschikken. Ze zijn allemaal F-Gassen en BRL200 gecertificeerd. Ons bedrijf is ook BRL200 gecertificeerd.

Wij werken snel, netjes, klantgericht en vriendelijk.

Ideaal: Ons onderhoudsabonnement

Wilt het u hoogste rendement en de langste levensduur van uw airco? Zorg dan voor goed onderhoud, iedere 2 jaar. Zo voorkomt u technische problemen en alle ongemakken die daarmee kunnen ontstaan. Met het onderhoudsabonnement van Bartels Installatietechniek bent u er zeker van dat uw airco jarenlang stil, zuinig en probleemloos werkt.

In en rondom Ede staat Bartels Installatietechniek voor u klaar bij het kopen van een airco, airco installatie én airco onderhoud. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken