CV-ketel installatie Harderwijk

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? Bartels Installatietechniek adviseert u graag over de beste CV-ketel voor uw situatie. Ook over alle mogelijkheden voor verduurzaming van uw woning. Het installatievak kent geen geheimen voor onze ervaren en gecertificeerde CV-monteurs.

In en rondom Harderwijk komen wij snel bij u langs voor de plaatsing van een nieuwe CV-ketel. Wij werken altijd netjes. En we staan voor u klaar voor al het nodige onderhoud. Bij Bartels Installatietechniek zit u niet in de kou. Wij zorgen voor maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • Ervaren CV-ketel specialist in en rondom Harderwijk
 • Voor CV-ketel advisering, installatie én onderhoud
 • Gecertificeerde en klantvriendelijke installateurs
 • Kennis van duurzame energie-opties
 • Uitstekende garantieregeling

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan als u geïnteresseerd bent in een nieuwe CV-ketel. Wij helpen u graag verder. Ook voor onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

Gecertificeerde vakmensen: snel, veilig en deskundig

Vakmanschap staat bij ons voorop. Het is altijd een ervaren vakman die uw CV-ketel energiezuinig en veilig monteert. Al onze monteurs zijn CO-gecertificeerd, erkend CV-installateur door InstallQ. Zo krijgt u bij Bartels Installatietechniek het beste warmtecomfort dat u zich kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Laat ons uw CV-ketel veilig houden

Laat ons uw CV-ketel veilig houden. Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor brandveiligheid door deskundige installatie en regelmatig onderhoud. En zo voorkomen ze ook de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Een goed voorbeeld is dat een ervaren vakman altijd uw rookgasafvoer zal controleren. Hij weet dat een rookgasafvoer gemiddeld even lang meegaat als een CV-ketel. Zo blijft uw woning veilig.

Zuinig

Een gecertificeerde vakman zorgt niet alleen voor veiligheid, maar is ook gunstig voor uw portemonnee. Want wanneer uw CV-ketel optimaal is afgesteld en goed wordt onderhouden, werkt deze een stuk zuiniger. Dat verlaagt uw energiekosten.

Verduurzaming

Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Denk aan zonnepanelen, laadpalen, airconditioning en warmtepompen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vliegensvlug als het moet

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Wij laten u niet in de kou staan. In en rondom Harderwijk komen wij al binnen 24 uur bij u langs.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.300 * | CW5 v.a. € 2.300 *
v.a. € 2.300
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.935 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.935
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Welke CV-ketel is het beste voor uw situatie?

U bent toe aan een nieuwe CV-ketel. Maar welke moet u kiezen? In en rondom Harderwijk staat Bartels Installatietechniek voor u klaar. Wij adviseren u vrijblijvend en vakkundig over welke ketel het beste past bij uw situatie.

Merken CV-ketels

Er zijn verschillende merken CV-ketels. Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit. Allemaal kwalitatieve fabrikanten. Een nieuwe CV-ketel kunnen wij in één dag bij u plaatsen. En alle kosten zijn in de aanschafprijs verwerkt. Dus ook de kosten voor de installatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

(Slimme) thermostaat of mechanische ventilatiebox

Wij kunnen u advies geven over extra mogelijkheden. Een standaard thermostaat is altijd inbegrepen bij een nieuwe CV-ketel. Maar wanneer u uw ketel nóg zuiniger wilt maken, dan kunt u ook kiezen voor een klok of slimme thermostaat.

Of voor een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Die ververst de lucht constant en zorgt zo voor een gezond leefklimaat. Bovendien bespaart u met een mechanische ventilatiebox minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze projecten

Onderhoud: Zo belangrijk is dat

Jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel zorgt voor een veilige maar ook zuinige CV-ketel. U voorkomt zo onnodig hoog gasverbruik en gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. En wat denkt u van uw garantie? Bij aantoonbaar onderhoud blijft de garantie op uw CV-ketel en de onderdelen daarvan gelden.

Bartels Installatietechniek biedt verschillende onderhoudsabonnementen. Zo nemen wij al deze zorgen bij u weg. Ook krijgt u zo voorrang in drukke periodes, met strenge vorst bijvoorbeeld.

Na de installatie van uw nieuwe CV-ketel door Bartels Installatietechniek, profiteert u de eerste 2 jaar van installatiegarantie. Een onderhoudsabonnement hoeft pas daarna in te gaan.

Wat kost een nieuwe CV-ketel?

Meerdere factoren hebben invloed op de uiteindelijke prijs van de installatie van een nieuwe CV-ketel. Het type, het merk en uw persoonlijke situatie. Wij komen al een nieuwe CV-ketel plaatsen vanaf €1.500,-. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen, ook de installatiekosten.

Laat u uw CV-ketel regelmatig onderhouden? Dan zorgt u voor een goedwerkende, veilige en energiezuinige CV-ketel. Gemiddeld kunt u dan uitgaan van een levensduur van 12.000 uur. Dat is 12 tot 15 jaar.

Een gerust gevoel door uitstekende garantie

Wij leveren hoogwaardige service zonder zorgen. Want bij Bartels Installatietechniek krijgt u naast fabrieksgarantie altijd 2 jaar volledige installatiegarantie. Na deze 2 jaar kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Zo blijft u constant het beste uit uw CV-ketel halen.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken