Warmtepomp installateur Ermelo

Een warmtepomp is een slimme keuze met veel voordelen. Met een warmtepomp profiteert u van meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. U bespaart op uw energiekosten en vermindert uw CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Woont u in of rondom Ermelo? Dan kunt u bij Bartels Installatietechniek terecht voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Deskundige, gecertificeerde monteurs
  • Ervaring met alle soorten warmtepompen
  • Ook voor laadpalen, zonnepanelen, airconditioning én centrale verwarming
  • Altijd goede garantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij maken een eerste inschatting op basis van uw adresgegevens. Vervolgens komen we langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Op welke manier werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp biedt u een milieuvriendelijke manier voor verwarming en warm water – en soms ook koeling. Een warmtepomp maakt binnen gebruik van de energie van buiten. Van energie (warmte) die is opgeslagen in de lucht, aarde en het grondwater.

Dat is veilig, betrouwbaar en comfortabel. En ook nog eens energie- en kostenbesparend.

Maximaal geluidsniveau

Gelukkig hebben de meeste warmtepompen tegenwoordig een zeer laag geluidsniveau. Er bestaan zelfs enkele soorten die zo goed als geluidloos zijn. Wat het geluidsvermogen per warmtepomp is, vindt u op het CE-label. Op Europees niveau is bepaald hoeveel geluid een warmtepomp maximaal mag maken.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke type warmtepomp past bij uw woning?

Voor ieder woningtype is een geschikte warmtepomp. Van villa tot rijtjeshuis. Welke soort warmtepomp geschikt is voor uw woning, hangt af van het isolatieniveau en het ventilatiesysteem.

  • Een volledig elektrische warmtepomp past bij woningen die goed tot zeer goed zijn geïsoleerd. Deze vervangt uw hr-ketel volledig.
  • Een hybride warmtepomp is geschikt voor matig geïsoleerde woningen. Deze werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Een ventilatiewarmtepomp wordt geplaatst in woningen met mechanische ventilatie.

Wij kunnen alle merken warmtepompen voor u installeren Met waterpompen van de merken Panasonic, Vaillant en Remeha werken wij het meest.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Wat kost een warmtepomp?

Uw persoonlijke situatie heeft grote invloed op de uiteindelijke prijs van een warmtepomp. De grootte van uw woning, de mate van isolatie en uw persoonlijke wensen zijn van invloed. Prijzen lopen uiteen van €6.500,- tot €15.000,- Dat is inclusief montage. De gemiddelde terugverdientijd van een warmtepomp is 7 jaar.

Voor uw persoonlijke situatie kunt u bij Bartels Installatietechniek gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kijken eerst naar uw adresgegevens en komen daarna langs op locatie, voor het beste advies en een scherpe prijsopgave.

Investeringssubsidie duurzame energie

Komt de warmtepomp in uw koopwoning? Is dat bestaande bouw, uw eigendom én uw hoofdverblijf? Vraag dan de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aan. Voor advies hierover staan wij voor u klaar.

Op een rijtje: Garantie, terugverdientijd, levensduur

Wij zetten alle voordelen van een warmtepomp graag nog even voor u op een rijtje. U geniet van een hoog comfortniveau, u bespaart op uw energiekosten en levert een bijdrage aan het klimaat. Daarbovenop komt dat een warmtepomp bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar meegaat. En dat terwijl de gemiddelde terugverdientijd slechts 7 jaar is.

Wij bieden uitstekende garantie. Fabrieksgarantie via de verschillende merken, en daarbij 2 jaar installatiegarantie. Ook achteraf hoeft u zich bij Bartels Installatietechniek geen zorgen te maken.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken