Zonnepanelen Ede

Een duurzame investering. Zelf energie opwekken met zonnepanelen heeft veel voordelen. Zo bespaart u direct op uw energiekosten én helpt u de CO2-uitstoot te verminderen. En wat dacht u van een gunstiger energielabel dat de waarde van uw woning kan verhogen?

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Volop voordelen met Zonnepanelen in en rondom Ede

Geïnteresseerd in zonnepanelen? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare zonnepanelen installateur in Ede en in de omgeving van Ede. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een totaalpakket geleverd door deskundige vakmensen
  • Betaalbare en betrouwbare producten met een hoog rendement
  • Een terugverdientijd van 5 jaar gemiddeld
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De kosten van zonnepanelen

Hoeveel zonnepanelen kosten, hangt van veel factoren af. Vraag voor uw specifieke situatie en wensen gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Aan de hand van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en de energiebehoefte die u aangeeft, geven wij advies en een prijsindicatie. Zo nodig komen we ook bij u langs. Het plaatsen van zonnepanelen is vergunningsvrij.

Een regeling voor btw-vrijstelling

Er bestaat een regeling voor btw-vrijstelling. U kunt als zonnepanelen-eigenaar namelijk gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR). Wij geven u gratis advies over deze regeling.

Rendement en terugverdientijd zonnepanelen

Uw situatie heeft invloed op de kosten en de terugverdientijd van zonnepanelen. Maar het is een feit dat zonnepanelen meer opleveren dan uw spaarrekening. De gemiddelde terugverdientijd is 5 jaar en zonnepanelen gaan gemiddeld tot wel 25 jaar mee. En tot die tijd leveren ze minimaal 85% rendement.

Wist u dat het opladen van een elektrische auto bijna gratis is als u ook een laadpaal laat installeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onze projecten

Betaalbare zonnepanelen van hoge kwaliteit

Bartels Installatietechniek levert hoge kwaliteit zonnepanelen in en rondom Ede. Milieuvriendelijk en voor een scherpe prijs. Met zonnepanelen verlaagt u uw energiekosten. Niet alleen in de zonnige zomermaanden, maar ook bij bewolkt weer en in de winter.

Zonnepanelen van DMEGC

Wij gebruiken de zonnepanelen van DMEGC Solar Energy. Een grote speler in de zonne-energiebranche. DMEGC innoveert constant en heeft focus op kwaliteit en duurzaamheid. Zo garanderen zij de kwaliteit van hun zonnepanelen. DMEGC-zonnepanelen hebben tot 25 jaar een rendement van minimaal 85%.

Solar Edge

Kwaliteit. Solar Edge is een leverancier van power optimizers en omvormers voor zonne-energie. Met deze producten zijn zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Ze verhogen de energie-output. Er wordt op paneelniveau gemonitord, wat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Wilt u weten wat zonnepanelen installatie u voor voordelen biedt in Ede of de omgeving van Ede? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Zonnepanelen zijn ideaal wanneer u elektrisch rijdt of dit in de toekomst wilt gaan doen. Wanneer u naast zonnepanelen ook een laadpaal laat installeren, is het opladen van uw voertuig namelijk bijna gratis. Wij kunnen u adviseren en zowel zonnepanelen als een laadpaal voor u installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Altijd garantie

Bij Bartels Installatietechniek kiest u voor zekerheid. Wij bieden namelijk 2 jaar installatiegarantie. Bovendien biedt DMEGC een opbrengstgarantie 12 jaar. Bij Solar Edge is dat 12-25 jaar. Wij zorgen ook voor garantie op door ons geïnstalleerde laadpalen.

Onderhoud aan zonnepanelen is niet nodig. Het is zelfs zo dat wanneer ze mat worden, de opbrengst hoger is dan wanneer ze nog glimmend zijn. Dus ook hier geen extra kosten.

Erkend en gecertificeerd

Bartels Installatietechniek kan u een compleet pakket leveren. Ons installatiebedrijf is deskundig op gebied van zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, een nieuwe cv-ketel, installatie van warmtepomp en airconditioning. Dankzij onze jarenlange ervaring met duurzame energie, zijn wij een betrouwbare partner. Ons team bestaat uit deskundige vakmensen, echte installateurs.

Betrouwbaar en vakkundig

Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland en erkend installateur voor verschillende kwalitatieve merken zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG.

Gecertificeerd

Met de STEK-certificering (F-gassen) tonen wij aan voorop te lopen in de koude sector op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De BRL 100 certificering is een beoordelingsrichtlijn dat eisen stelt op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken