CV-ketel installatie Lunteren

Woont u in of rondom Lunteren? Bartels Installatietechniek zorgt voor maximaal warmtecomfort van uw centrale verwarming. Wij zorgen voor snelle CV-installatie en staan ook voor u klaar voor onderhoud en reparatie. Ons team van gecertificeerde CV-monteurs geeft advies over de beste CV-ketel optie voor uw specifieke situatie. Inclusief alle mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

 • CV-ketel specialist met gecertificeerde installateurs
 • Advisering, installatie én onderhoud: snel, veilig, deskundig en netjes
 • Totaalpakket mogelijk, ook voor verduurzaming
 • Altijd goede garanties

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bartels Installatietechniek.

Hier zorgen gecertificeerde vakmensen voor

Bij Bartels Installatietechniek staat vakmanschap voorop. Het zal altijd een ervaren vakman zijn die uw nieuwe CV-ketel energiezuinig en veilig komt plaatsen. Hij of zij is CO-gecertificeerd en erkend CV-installateur door InstallQ. Zo geniet u van het beste warmtecomfort dat u zich maar kunt wensen.

Een nieuwe CV-ketel?

Energiezuinig

Door de juiste afstelling en gedegen onderhoud, werkt uw CV-ketel een stuk zuiniger.

Veilig

Met periodiek onderhoud zorgen we voor brandveiligheid en voorkomen we kans op lekkage van gas of koolmonoxide.

Duurzame opties

Wij zijn deskundig in de verduurzaming van uw woning

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? Dan komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Veiligheid

Uw CV-ketel blijft veilig werken dankzij deskundige installatie en regelmatig onderhoud. Dat doen onze gecertificeerde monteurs voor u. Zij zorgen voor brandveiligheid. En voorkomen ook de kans op lekkage van gas of koolmonoxide. Iemand met de nodige opleiding en ervaring weet bijvoorbeeld dat een rookgasafvoer gemiddeld net zo lang meegaat als een CV-ketel. En zal bij plaatsing van een nieuwe ketel de rookgasafvoer altijd controleren.

Zuiniger

Naast veiligheid, zorgt een ervaren vakman ook voor besparing. Want een goed onderhouden, optimaal afgestelde CV-ketel gebruikt zo min mogelijk gas. En dat merkt u in uw portemonnee.

Verduurzamen

Zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen of airconditioning? Wij zijn ook ervaren in de verduurzaming van woningen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vliegensvlug bij urgentie

Heeft u een urgent probleem met uw CV-ketel? In of rondom Lunteren kunnen wij al binnen 24 uur bij u langskomen.

Wij werken met de merken Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit. Wij vervangen de ketel in één dag. Alle kosten zitten in de aanschafprijs verwerkt, dus ook de installatiekosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

CV-ketel aanbieding

Vaillant Ecotec Plus

CW4 v.a. € 2.050 * | CW5 v.a. € 2.175 *
v.a. € 2.050
 • Energiezuinig door slimme techniek
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Warmtecapaciteit van 5,2 - 25 kW
 • 14,3 liter warm water (40 °C) p/minuut
 • Tot € 750 besparen op de levensduur door de modulerende A-label high-efficiency pomp
 • Groot modulatiebereik (1:6) dankzij elektronische gas- en luchtregeling
 • Hydroblok is compleet uit metalen onderdelen opgebouwd
 • Altijd een goede verbranding, ook bij de komende veranderingen in de gassamenstelling, door de elektronische gas- en luchtregeling
Populair

Remeha Avanta

CW4 v.a. € 1.815 * | CW5 v.a. € 1.935 *
v.a. € 1.815
 • Met A-label pomp
 • Zeer compact, overal te plaatsen
 • Lichtgewicht ketel met zwaargewicht prestaties
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar

Advies: Welke CV-ketel is het beste voor u?

Er is heel veel keuze. Maar welke CV-ketel is geschikt voor uw situatie? In en rondom Lunteren staan wij klaar voor advies.

De merken waar wij mee werken

Wij werken al jarenlang met de kwalitatieve CV-ketels van Vaillant, Remeha, Intergas en Nefit. Bij Bartels Installatietechniek zijn er geen verrassingen achteraf. Installatiekosten zijn altijd inbegrepen. Een nieuwe CV-ketel plaatsen wij binnen één dag. 

Meerdere extra mogelijkheden

Wanneer u een nieuwe CV-ketel laat installeren, zou u ook kunnen kiezen voor een (nieuwe) mechanische ventilatiebox. Die ververst de lucht constant. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat. Door de vervanging van uw oude ventilatie unit, bespaart u ook nog eens minimaal €50,- per jaar op uw energiekosten.

U kunt ook kiezen voor een ander type thermostaat. Een standaard thermostaat is inbegrepen bij een nieuwe CV-ketel, maar een klok of slimme thermostaat maken uw ketel nóg zuiniger.

Onze projecten

Regelmatig onderhoud levert zeer veel op

Bij Bartels Installatietechniek kunt u kiezen uit verschillende onderhoudsabonnementen. Een slimme keuze om meerdere redenen. Door jaarlijks onderhoud werkt uw CV-ketel jarenlang veilig én zuinig. U voorkomt gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. Ook houdt u uw kosten onder controle doordat onnodig hoog gasverbruik wordt voorkomen. Bovendien blijft uw garantie intact door goed onderhoud en krijgt u bij ons onderhoudsabonnement voorrang in drukke periodes.

Hebben wij uw nieuwe CV-ketel geplaatst? Dan hoeft u het onderhoudsabonnement pas na 2 jaar in te laten gaan. Daarvoor heeft u installatiegarantie.

Een nieuwe CV-ketel: Wat kost het en wat levert het op?

Wat u kwijt bent aan een nieuwe CV-ketel, hangt af van welk type en merk u kiest en uw persoonlijke situatie. Dit start bij €1.500,-, inclusief installatiekosten.

Dankzij regelmatig onderhoud kunt u zorgen dat uw CV-ketel jarenlang goed, veilig en zuinig werkt. U kunt dan ook uitgaan van een lange levensduur. Gemiddeld 12.000 uur, zo’n 12 tot 15 jaar.

Twee jaar garantie voor extra zekerheid

Bij Bartels Installatietechniek hechten wij grote waarde aan kwaliteit en zekerheid. Naast fabrieksgarantie krijgt u bij ons 2 jaar installatiegarantie. En na deze periode kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee zorgt u er jarenlang voor dat uw CV-ketel optimaal en veilig blijft functioneren.

Offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bekijk onze installatievoorwaarden voor een CV-ketel.