Zonnepanelen Voorthuizen: besparen en verduurzamen tegelijk

Zonnepanelen laten plaatsen is een slimme en duurzame keuze. U bespaart direct op uw maandelijkse energiekosten, omdat u zelf uw energie opwekt. Ook draagt u bij aan een beter klimaat want u vermindert uw CO2-uitstoot. Bovendien kunt u met zonnepanelen een gunstiger energielabel krijgen, wat de waarde van uw woning kan verhogen. Volop voordelen dus.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Zonnepanelen in Voorthuizen. Wat zijn de voordelen?

In en rondom Voorthuizen biedt Bartels Installatietechniek service en kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Gecertificeerde vakmensen leveren een totaalpakket
  • Betaalbare kwaliteitsproducten en uitstekende service
  • Een terugverdientijd van gemiddeld 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat kost het laten plaatsen van zonnepanelen?

Hoeveel het laten plaatsen van zonnepanelen u gaat kosten, is sterk afhankelijk van meerdere zaken. Wanneer u gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvraagt, kunnen wij adviseren en een prijsindicatie op maat geven. Dat doen we aan de hand van uw adresgegevens, meterkast en energiebehoefte. Soms komen we bij u langs. U heeft geen vergunning nodig voor zonnepanelen. 

Btw-vrijstelling

Kent u de kleineondernemersregeling, ook wel KOR genoemd? Hiermee kunt u als zonnepanelen-eigenaar btw-vrijstelling krijgen. Wij adviseren u gratis hierover.

Wat levert het op? Terugverdientijd en rendement zonnepanelen

De exacte levensduur en terugverdientijd hangen af van elke, specifieke situatie. Maar investeren in zonnepanelen levert meer op dan uw spaarrekening. Want gemiddeld gaan zonnepanelen wel 25 jaar mee en de gemiddelde terugverdientijd is slechts 5 jaar.

Ook is er extra voordeel wanneer u elektrisch rijdt. Want heeft u een laadpaal én zonnepanelen? Dan laadt u uw auto bijna gratis op.

Onze projecten

Kwalitatieve en betaalbare zonnepanelen

In en rondom Voorthuizen leveren wij hoge kwaliteit zonnepanelen, voor een scherpe prijs. Zonnepanelen werken het hele jaar door. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook bij bewolkt weer en in de winter. U merkt direct dat uw energierekening lager wordt.

Zonnepanelen van DMEGC

DMEGC Solar Energy levert kwalitatieve zonnepanelen. Het is een grote speler in de zonne-energiebranche. Zij hebben focus op constante innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Daardoor hebben DMEGC-zonnepanelen tot 25 jaar een rendement van minimaal 85%.

Solar Edge

Dankzij de power optimizers en omvormers voor zonne-energie van Solar Edge, zijn zonnepanelen voor bijna elk dak geschikt. U kunt monitoren op paneelniveau en u profiteert van een hogere energie-output met 5% meer opbrengst.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Wanneer u elektrisch rijdt is zijn zonnepanelen nóg voordeliger. Want wij kunnen ook een laadpaal voor u installeren. Met die combinatie kunt u uw elektrische auto bijna gratis opladen. Rijdt u nog niet elektrisch? Dan is dit een ideaal moment om dat te overwegen.

Onze garanties

Wij bieden u extra zekerheid. Want bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Ook bieden we garantie op laadpalen. De fabrikanten waarmee wij werken bieden daarnaast tussen de 12 en 25 jaar opbrengstgarantie.

Zonnepanelen hoeft u niet periodiek schoon te maken. Want ze werken juist beter als ze niet meer glimmen.

Betrouwbaar, vakkundig en gecertificeerd

U kunt bij Bartels Installatietechniek terecht voor zonnepanelen, laadpalen, zonneboilers, een nieuwe cv-ketel, installatie van een warmtepomp en airconditioning. Wij leveren een totaalpakket. We hebben al jarenlang ervaring in het verduurzamen van woningen. En ons team bestaat uit gecertificeerde installateurs.

Betrouwbaar en vakkundig

Voor de kwalitatieve merken Vaillant, Panasonic, Intergas, Mitsubishi, Daikin, Nefit en ATAG zijn wij erkent installateur. Ook voor alle andere merken voeren wij onderhoud en reparatie uit. Bartels Installatietechniek is aangesloten bij Techniek Nederland.

Gecertificeerd

Onze BRL 100 certificering toont aan dat we goed presteren op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen. De STEK-certificering (F-gassen) laat zien dat we vooroplopen in de koude sector op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken