Warmtepomp installateur Zeewolde

Denkt u aan het aanschaffen van een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw warmtepomp specialist in en rondom Zeewolde. Wij zijn ervaren in warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

Een warmtepomp is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U reduceert uw CO2-uitstoot én bespaart op uw energiekosten.

69 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Klantvriendelijk installatiebedrijf met gecertificeerde vakmensen
  • Voor warmtepomp onderhoud en -installatie
  • Ook deskundig in CV, zonnepanelen, laadpalen en airconditioning
  • Fabrieksgarantie en installatiegarantie

U kunt een offerte bij ons aanvragen, gratis en vrijblijvend. Wij doen dan vooronderzoek op basis van uw adresgegevens en komen daarna bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

De werking van een warmtepomp

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om warm water te krijgen en uw woning te verwarmen. Soms kan een warmtepomp ook zorgen voor koeling. Een warmtepomp gebruikt de energie uit externe bronnen, zoals lucht, aarde of grondwater. Dit is veilig, betrouwbaar en geeft veel warmtecomfort. Bovendien bespaart u op uw energierekening.

Zo goed als stil

Gelukkig is het gros van de warmtepompen tegenwoordig vrij stil. Sommigen maken zelfs nauwelijks geluid! U vindt het geluidsvermogensniveau op het CE-etiket van elke warmtepomp. Het maximaal toegestane geluidsvermogen is vastgelegd in Europese regelgeving.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp voor uw woning?

Wij kunnen alle types en merken warmtepompen voor u installeren. Het meest werken wij met Vaillant, Panasonic en Remeha. Welke soort warmtepomp past bij uw woning, hangt af van de isolatie en de ventilatie.

Een ventilatiewarmtepomp past bij woningen met mechanische ventilatie. Hybride warmtepompen plaatsen wij in matig geïsoleerde woningen. Dit type werkt op gas, samen met uw hr-ketel. Volledig elektrische warmtepompen kunnen geïnstalleerd in goed tot zeer goed geïsoleerde woningen. Dit type warmtepomp vervangt uw hr-ketel volledig. Gas is niet meer nodig.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 5566,-.

warmtepomp op dak

Dit kost een warmtepomp

Uw persoonlijke situatie heeft grote invloed op de prijs van warmtepomp installatie. Hoe groot is uw woning? Wat is het isolatieniveau? En wat zijn uw persoonlijke wensen? Prijzen lopen uiteen van €6.500,- tot €15.000,- Hierbij is de montage inbegrepen. De gemiddelde terugverdientijd van een warmtepomp is 7 jaar.

Wanneer u meer wilt weten, kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons. Wij kijken naar uw adresgegevens en komen daarna langs op locatie, voor het beste advies en een scherpe prijsopgave.

Investeringssubsidie duurzame energie

Komt de warmtepomp in uw eigen koopwoning? Is dat bestaande bouw én ook uw hoofdverblijf? Vraag dan de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aan. Wij staan voor u klaar voor advies hierover.

Alle voordelen op een rij: Terugverdientijd, levensduur en garantie

Wie wil dit niet. Genieten van een hoog comfortniveau. Direct besparen op uw energierekening. En een bijdrage leveren aan een beter klimaat. Maar dat zijn nog niet alle voordelen van een warmtepomp. De levensduur van een warmtepomp is bij goed onderhoud gemiddeld 15 jaar. En uw investering verdient u gemiddeld al binnen 7 jaar terug.

Ook achteraf hoeft u zich bij Bartels Installatietechniek geen zorgen te maken. Wij bieden fabrieksgarantie en 2 jaar installatiegarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.