Zonnepanelen Amersfoort

Met een duurzame investering direct besparen op uw energiekosten. Met zonnepanelen uw eigen energie opwekken, heeft veel voordelen. Naast het gunstige effect op uw maandelijkse energierekening, helpt u ook de CO2-uitstoot te verminderen. En u kunt de waarde van uw woning verhogen. Want met zonnepanelen kunt u een gunstiger energielabel krijgen.

77 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Direct besparen met zonnepanelen in en rondom Amersfoort

Heeft u interesse in zonnepanelen? Bartels Installatietechniek staat voor u klaar in Amersfoort en in de omgeving van Amersfoort. Ons team levert hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Bartels Installatietechniek?

  • Een totaalpakket geleverd door een gecertificeerd team
  • Betaalbare en betrouwbare zonnepanelen met een hoog rendement
  • Een terugverdientijd van gemiddeld 5 jaar
  • Installatiegarantie, opbrengstgarantie, laadpaalgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voordelen zonnepanelen

Direct lagere energiekosten

Verlaag uw maandelijkse energierekening met zonnepanelen

Verduurzaming van uw woning

Reduceer uw CO2-uitstoot met zonnepanelen

Waardevermeerdering van uw huis

Zorg voor een gunstiger energielabel met zonnepanelen, wat de waarde van uw woning kan verhogen

Voordelig elektrisch rijden

Laad u uw elektrische auto bijna gratis op in combinatie met een laadpaal

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Lees verder
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Lees verder
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Lees verder
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Lees verder
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Lees verder
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Wat kost zonnepanelen installatie?

Logisch dat u wilt weten wat zonnepanelen u gaan kosten. Bij Bartels Installatietechniek vraagt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Op basis van uw adresgegevens, een foto van uw meterkast en uw energiebehoefte, geven wij u advies en een prijsindicatie op maat. Soms komen wij ook bij u langs. U heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Btw-vrijstelling

Eigenaren van zonnepanelen kunnen gebruikmaken van de kleineondernemersregeling (KOR). Dit is een regeling voor btw-vrijstelling. Wij kunnen u gratis adviseren.

Binnen 5 jaar zonnepanelen terugverdiend

Uw persoonlijke situatie bepaalt de kosten en de terugverdientijd van zonnepanelen. Maar zeker is dat ze meer opleveren dan uw spaarrekening. Het is een investering die u gemiddeld al binnen 5 jaar terugverdiend. De levensduur loopt tot wel 25 jaar. En tot 25 jaar leveren de zonnepanelen minimaal 85% rendement.

En rijdt u elektrisch of wilt u dat gaan doen? Wanneer wij ook een laadpaal voor u plaatsen, kunt u uw auto bijna gratis opladen. Extra voordeel dus.

Onze projecten

Betrouwbare zonnepanelen voor een scherpe prijs

Bartels Installatietechniek levert zonnepanelen van hoge kwaliteit in en rondom Amersfoort. Voor een scherpe prijs. Niet alleen tijdens de zomermaanden draaien zonnepanelen op volle toeren. Ook bij bewolkt weer en in de winter wekken ze stroom op. Zo verlaagt u uw energierekening met een milieuvriendelijke investering.

DMEGC-zonnepanelen

Wij werken met de betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van DMEGC. Van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Een grote speler op gebied van zonne-energie. Door constante innovatie en de focus op kwaliteit en duurzaamheid, garanderen zij de kwaliteit van hun zonnepanelen. Tot 25 jaar hebben de zonnepanelen van DMEGC een rendement van minimaal 85%

Solar Edge

Dankzij de kwalitatieve producten van Solar Edge, zijn onze zonnepanelen voor bijna ieder dak geschikt. Solar Edge is een leverancier van power optimizers en omvormers voor zonne-energie. Deze producten verhogen de energie-output. Er is monitoring op paneelniveau, wat zorgt voor 5% meer opbrengst.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen bij u in of rondom Amersfoort? Vraag dan gerust gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Laadpalen

Rijdt u elektrisch of heeft u plannen dit te gaan doen? Dan bieden zonnepanelen nóg meer voordeel. In combinatie met een laadpaal – die wij ook voor u kunnen installeren – kunt u uw elektrische auto bijna gratis opladen. Bartels Installatietechniek kan u altijd adviseren hierover. Neem gerust contact met ons op.

De garanties die wij bieden

Wij nemen alle zorgen bij u weg. Bij Bartels Installatietechniek krijgt u 2 jaar installatiegarantie. Ook biedt DMEGC een opbrengstgarantie van 12 jaar. En Solar Edge van 12-25 jaar. Bovendien bieden wij garantie op door ons geïnstalleerde laadpalen.

Zonnepanelen hoeven niet onderhouden te worden. Want juist als ze mat worden, is de opbrengst hoger.

Ons team: Vakkundig en betrouwbaar

Wij kunnen u een compleet pakket leveren. Want Bartels Installatietechniek is deskundig in zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, een nieuwe cv-ketel, installatie van warmtepomp én airconditioning. We hebben jarenlange ervaring met duurzame energie en zijn een betrouwbare partner voor u. Ons team bestaat uit vakmensen, gecertificeerde installateurs.

Erkend installateur

Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland en erkend installateur voor diverse gerenommeerde merken. Zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Vaillant, Nefit, Intergas en ATAG. We voeren reparatie en onderhoud uit voor alle merken.

Certificering

Met de STEK-certificering (F-gassen) tonen wij bij Bartels Installatietechniek aan voorop te lopen in de koude sector op gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook zijn wij in bezit van de BRL 100 certificering. Een beoordelingsrichtlijn die eisen stelt op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.

Hoeveel leveren zonnepanelen u op?

U kunt altijd gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bekijk onze installatievoorwaarden voor zonnepanelen.

Vacature
Service Monteur

Als groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren service monteur om ons team te versterken