Warmtepomp Utrecht

Ontzettend veel voordelen. Een warmtepomp is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U bespaart op uw energiekosten en reduceert uw CO2-uitstoot. Dat betekent meer verwarmingscomfort met energie uit de natuur. Een slimme keuze voor iedereen die wil besparen op energie en op de kosten.

Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht en bent u geïnteresseerd in een warmtepomp? Bartels Installatietechniek is uw betrouwbare partner voor warmtepomp installatie en warmtepomp onderhoud.

52 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Besparen met een warmtepomp in en rondom Utrecht

  • Een deskundig team van gecertificeerde vakmensen
  • Ruime ervaring met alle merken warmtepompen
  • Een totaalpakket mogelijk (warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen, centrale verwarming én airconditioning)
  • Terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar
  • Installatiegarantie en productgarantie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw ingevulde adresgegevens doen wij vooronderzoek en we komen vervolgens altijd bij u langs voor advies op maat.

Voordelen warmtepomp

Bespaar op de energiekosten

Met een warmtepomp bespaar je jaarlijks op de energie.

Reduceer de CO2 uitstoot

Een warmtepomp is duurzaam en minder belastend voor het milieu.

Waardevermeerdering van uw huis

Een warmtepomp verbeterd het energielabel van uw huis wat waardeverhogend werkt.

Verwarmen zonder gas

Met een warmtepomp kunt u de gasaansluiting achterwege laten.

Hoe beoordelen klanten ons?

- Richard
Diemen
Read More
Op 20-09-21 is onze ketel in ons vakantie huisje vervangen,dit tot volle tevredenheid.Monteur Menno is iemand die meedenkt en problemen niet uit de weg gaat,fantastisch om iemand zo hard te zien werken.Absoluut een aanrader om je spullen bij dit bedrijf te kopen en te laten installeren.Volgend jaar staan er weer een paar projecten op touw en wederom laat ik deze weer door Bartels uitvoeren.
- Ruud
Lelystad
Read More
Onze CV ketel was aan vervanging toe. Ook airconditioning stond op ons wensenlijstje. Na online research viel de keuze op een Panasonic airco met NanoeX luchtzuiverende techniek. Aangezien Bartels Installatietechniek Panasonic dealer is, en mede op basis van positieve reviews, gekozen voor Bartels. Voorafgaande contact verliep vlot en prettig. Na schouwing, en overleg v.w.b. onze wensen, een nette en concurrende offerte ontvangen. Vervolgens is Airco en CV ketel geleverd en professioneel geïnstalleerd. Men werkt keurig netjes en accuraat! Bartels Installatietechniek is dan ook een aanrader.
- Dick en Twan
Zeewolde
Read More
Bedankt voor de aanleg van de airco, van ons challet. We zijn er zeer tevreden over.We zitten er van de winter weer lekker warm bij, dankzij Pascal, Wat heb jij dit goed, maar vooral vakkundig gedaan jongen. Jij weet echt hoe je dit moet doen. Dank je wel. We zijn blij met jou, Je bent n echte Topper. Hartelijk groetjes van Dick en Twan, uit Zeewolde.
- Jeroen
Putten
Read More
Ik heb advies gevraagd voor het leveren van een warmtepomp. Daar waar andere leveranciers gewoon een offerte maakte, kwam Bartels (heel snel!) langs en adviseerde om op dit moment géén warmtepomp neer te zetten omdat het mijn verbruik niet zou helpen. Geen advies waar zij aan verdienen, maar wel eerlijk advies. Heel fijn!
- Arno
Stoutenburg
Read More
Goed, vriendelijk en duidelijk advies gekregen over kleur en werking. Mooie prijs die beter was dan de concurrenten (niet geheel onbelangrijk). Levertijd was kort door slim inkopen. Installatie door 2 vriendelijke monteurs, alles ging in overleg, en na installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we nog een minicursus. En als kers op de taart nog een presentje als dank dat we voor Bartels gekozen hebben. We hebben gezocht naar een bedrijf in onze buurt met goede review en dat hebben ze geheel waargemaakt
Previous
Next

Zo werkt een warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de aarde of het grondwater. Zo maakt hij bij u binnen gebruik van de energie van buiten. Een milieuvriendelijke manier om warm water te genereren, uw woning te verwarmen, en soms ook te koelen. Een warmtepomp is veilig en betrouwbaar, energie- en kostenbesparend en zorgt voor een hoog comfortniveau.

Maakt een warmtepomp geluid?

Alle warmtepompen moeten zijn voorzien van een zogenaamd CE-label. Op dat label staat ook het geluidsvermogen vermeld. In Europa is vastgesteld wat het maximale geluidsvermogen mag zijn. Er zijn meerdere soorten en merken warmtepompen. Tegenwoordig beschikken de meesten over een zeer laag geluidsniveau en zijn sommigen zelfs zo goed als geluidloos.

warmtepomp op dak
warmtepomp plaatsen

Welke warmtepomp voor uw woning in en rondom Utrecht?

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Ze kunnen passen bij elk type woning, van rijtjeshuis tot villa. Wat van belang is, zijn het isolatieniveau en het ventilatiesysteem van uw woning.

  • Voor woning met een matige isolatie is een hybride warmtepomp het meest geschikt. Deze werkt op gas, samen met een hr-ketel.
  • Is een woning goed tot zeer goed geïsoleerd, dan is een volledig elektrische warmtepomp de beste optie. Deze vervangt uw hr-ketel.
  • Bij woningen met mechanische isolatie past een ventilatiewarmtepomp.

Wij werken het meeste met de merken Panasonic, Vaillant en Remeha, maar installeren ook andere merken warmtepompen.

Onze projecten

Hybride warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning.

De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

Je hebt de Elga Ace al vanaf (Elga ACE 4kw met standaard installatie) € 4900,-. Met de subsidie die hier nog vanaf gaat €2400,- is dit een netto investering van € 2500,-.

warmtepomp op dak

De kosten van het plaatsen van een warmtepomp in of rondom Utrecht

De kosten voor de aanschaf en installatie van een nieuwe warmtepomp kunnen flink verschillen. Ze lopen uiteen van €6.500,- tot €15.000,- inclusief montage. Dit heeft te maken met de grootte van uw woning, het isolatieniveau en uw persoonlijke wensen. Goed om te weten: de gemiddelde terugverdientijd is 7 jaar.

Wilt u meer weten over uw specifieke situatie? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op basis van uw adresgegevens en een bezoek aan uw woning, adviseren wij u en voorzien we u van een prijsopgave.

Subsidie mogelijk

Bent u eigenaar van een koopwoning, en is dat uw hoofdverblijf? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Nieuwbouwprojecten zijn hiervoor uitgesloten. Bartels Installatietechniek kan u vrijblijvend adviseren.

Volop voordeel: levensduur, terugverdientijd, garantie

Met een warmtepomp profiteert u van een hoog comfortniveau, bespaart u direct op uw maandelijkse energieverbruik en zorgt u ook nog eens voor een bijdrage aan het klimaat.

De terugverdientijd van een warmtepomp is gemiddeld 7 jaar. En dat wordt steeds korter als de gasprijzen blijven stijgen. Niet te vergeten: bij goed onderhoud heeft een warmtepomp een gemiddelde levensduur van wel 15 jaar.

Ook na de installatie neemt Bartels Installatietechniek alle zorgen weg. Wij leveren 2 jaar installatiegarantie. Daarnaast bieden de verschillende merken fabrieksgarantie.

warmtepomp plaatsen

Vrijblijvend advies op maat

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.